top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverlvanstralendorff

Verkiezing van de best geklede thuiswerker


Die eerste indruk

Deze verkiezing gaat om de best (aan)geklede thuiswerker van het jaar. Natuurlijk weten we dat echte beauty van binnen zit. We weten ook dat het verleidelijk is om je keuzes te beperken tot ‘welke kleur joggingbroek’ je vandaag aan zult doen. We weten ook dat ‘dress to impress’ niet alleen je zelfvertrouwen een ‘boost’ geeft maar dat het ook een positief effect heeft op jouw beeldvorming naar anderen.

Positiviteit

In het afgelopen jaar zijn er genoeg zaken geweest om over te klagen. Laten we ernaar streven om dit jaar geleerd te hebben en af te sluiten met een positieve ‘boost’.

Hoe?

Geef jezelf, een collega, vriend of vriendin op met een foto in een van de categorieën.

Dit doe je door een foto te mailen naar training@interselling.nl Wij plaatsen die foto dan op onze socials.


De best aangeklede thuiswerker

Los van het feit dat echte schoonheid van binnen zit en dat uitstraling van binnenuit wordt beïnvloed, kijken we tijdens deze verkiezing naar de buitenkant. Wat zien anderen en wat zie jij zelf wanneer je online zit te werken en te vergaderen?


Wie?

Wij, Louis en Leonie, eigenaren van Interselling Interim, hebben dit jaar net als iedereen veel online gewerkt. De meeste van onze trainingen & coachingstrajecten worden op dit moment online gedaan. Wij trainen op vaardigheden voor leuke én effectieve communicatie, verbaal en non-verbaal. Dat laatste heeft dit jaar wat minder aandacht gehad. Het kon niet anders en dat is erg jammer.

Maar positief als we zijn maken we ook van deze tijd iets moois.

Om je in het laatste kwart van dit jaar nog even op te peppen brengen wij een verkiezing om het thuiswerken in 2020 een positieve boost te geven.


Het zakelijk kleden bij thuiswerken heeft veel voordelen. Je zorgt ervoor dat privé en zakelijk niet door elkaar lopen en het geeft je uitstraling en zelfvertrouwen richting je gesprekspartners. Je komt makkelijker in je rol wanneer je je bedenkt op welke manier jouw klanten en collega’s je zien wanneer je online bent. Nog even de belangrijkste zaken voor het thuiswerken op een rijtje:

  1. Zorg voor een up to date werkplek

  2. Begin je dag met een planning én eindtijd

  3. Blijf verbonden en communiceer

  4. Ben aardig voor jezelf

  5. Ga op zoek naar mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen

De spelregels

Om alles in goede banen te leiden houden we de volgende uitgangspunten aan:

Geef je zelf vóór 1 december 2020 op met een dm en stuur een goede foto van jezelf in jouw thuiswerk-outfit of tag een collega en wij benaderen deze om te vragen of hij / zij zich wil opgeven.

Te winnen:

Een kledingcheque van € 250,- per categorie


Hoe?

Je kunt jezelf of een collega voorstellen tot 1 december 2020.

De ingezonden foto’s zetten wij op onze website en insta met een link via LinkedIn. We nodigen iedereen uit om te stemmen. En heel eenvoudig, degene met de meeste stemmen, wint!

Je kunt de contest volgen op onze website insta en linkedIn.

De uitreiking vindt plaats op 15 december en de winnaar krijgt een mooi kerstcadeau.


Deelnemers zullen alleen benaderd worden wanneer zij een prijs gewonnen hebben. De bekendmaking zal gebeuren op 15 december via Instagram en LinkedIn pas na dat de winnaar daar toestemming voor heeft gegeven. Op onze website www.interselling.nl staat onze privacyverklaring.

169 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page