×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 40 niet laden

Eendaagse training voor medewerkers en agents van binnendiensten, Customer Service en Helpdesk afdelingen. Tijdens de training krijgen de deelnemers handvatten om gesprekken klantgericht en professioneel te voeren met als doelstelling: optimale klanttevredenheid en klantenbinding. Ook de ‘lastige gesprekken’, waaronder ‘omgaan met moeilijke gesprekspartners’, klachten- en slecht nieuwsgesprekken zijn onderdeel van het programma.

Eendaagse training voor medewerkers en agents van (commerciële) binnendiensten en call centers.

Eendaagse training voor de telefoniste of receptioniste die klanten op een nóg meer professionele en klantvriendelijke manier te woord wil staan.

Eendaagse training voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor debiteurenbewaking en uitstaande facturen effectiever, overtuigend én klantgericht willen incasseren.

Eendaagse training voor medewerkers en agents van binnendiensten en call centers die regelmatig lastige gesprekken voeren, zowel Inbound als Outbound. Tijdens de training komt aan de orde op welke wijze klachten en slecht nieuwsgesprekken professioneel kunnen worden gevoerd om te komen tot optimale klanttevredenheid. Omgaan met verschillende klantprofielen staat hierbij centraal, optimale klantenbinding is het doel.

Voor medewerkers en agents die regelmatig commerciële uitgaande gesprekken voeren. Tijdens de training leren zij gesprekken professioneel op te bouwen en te zorgen voor een interessante gespreksopening. De trainer geeft handvatten voor het herkennen van en inspelen op commerciële signalen. Tegenwerpingen ombuigen naar een nieuwe gespreksopening krijgt hierbij ook de aandacht. Voor de commerciële medewerker die (nóg) meer resultaat uit gesprekken wil behalen.